IJscoupe

IJcoupe Hoogstraat

Een Dame Blanche, een Banana Split, een notencoupe of een coupe met vers fruit. Kijk op de kaart en maak je keuze! 

Wie heeft daar nu geen trek in? IJssalon Antonio maakt op de Hoogstraat in Wageningen de allerlekkerste ijscoupes. 

 

Geachte gast, Wij hebben besloten om twee van de vier ijssalons te sluiten. Na 6 jaar gaan wij Ede

en Veenendaal verlaten. Er is een lange periode van wikken en wegen aan deze beslissing voorafgegaan, maar ik sta er nu volledig achter.

In 2013 is bij mij, Antonio, de spieraandoening dunnevezel-neuropathie vastgesteld. Ondanks de medicatie, blijf ik pijn in handen en voeten houden. Ook heb ik hierdoor last van vermoeidheid en een slechte nachtrust.                                          

Als werkgever wil je graag vooruit en dat betekent, dat je zelf ook veel aanwezig moet zijn op de werkvloer. Bij vier ijssalons is dat moeilijk en met deze klachten te vaak onmogelijk. Waardoor het niet alleen fysiek niet meer lukt, maar ook mentaal een steeds grotere belasting wordt. De arts had een aantal jaren geleden al gezegd, dat dit niet vol te houden is. Ik hoopte dat het mee zou vallen. Tot het punt waar ik nu sta en ik besef dat het voor mij niet meer op te brengen is om vier vestigingen aan te houden.

Ik wil al onze gasten bedanken, die de afgelopen jaren bij ons een ijsje kwamen eten en hopelijk tot ziens bij onze vestigingen in Wageningen (aan de Hoogstraat en Bevrijdingsstraat).

Vriendelijke groet, Antonio.